Afbalanceringsapparater

Viser 1–9 af 11 resultater

AFBALANCERINGSAPPARATER

Lonet.dk sælger kvalitets udstyr til værkstedet fra TwinBusch, som er tysk. Lonet.dk sælger udstyr til afbalancering til både bil og lastbil. I vores udvalg er den mindste model TW F-150 som klarer mange afbalanceringsopgaver. Den lidt større og stærkere TW F-00 som også klarer afbalancering til motorcykel. TW F-23 flere funktioner og med fodbremse. Topmodellen den fuldautomatiske TW F-95 med TFT skærm og laser. TW F-50T med lifter til de helt store hjul til lastbiler. Yderligere udvalg af forskellige typer af autolifte, aircon servicestation, spildoliebeholder, gearkasseløfter, værkstedsbord m.m. Lonet.dk er altid frisk på at give et tilbud.

TwinBusch afbalanceringsapparater

Hos Lonet.dk forhandler vi udstyr til afbalancering af biler, motorcykler og lastbiler. Vi har et stort udvalg af afbalanceringsapparater, der spænder over både de mindre og billigere modeller, der egner sig til almindelige hjul på personbiler, til de lidt større modeller, der kan håndtere afbalancering til for eksempel motorcykler eller de helt tunge hjul til lastbiler. Uanset hvilken type afbalancering, du leder efter, kan du finde den hos os, og vi rådgiver og vejleder dig gerne til at finde det bedste afbalanceringsapparat.

Et afbalanceringsapparat der passer til dig

I vores brede udvalg af afbalanceringsapparater har vi nemlig både små og store modeller. Derfor garanterer vi, at du kan finde netop det apparat, der passer til dine behov.

Vores mindste model inden for afbalanceringsapparater kan klare mange forskellige afbalanceringsopgaver. Den er både robust og nem at betjene.

Den lidt større og stærkere model, som også kan håndtere afbalancering af motorcykler, er ligeledes nem at betjene og af høj kvalitet. Vi har også modeller med flere funktioner og med fodbremse.

Professionelt afbalanceringsapparat

Alle vores afbalanceringsapparater er fra TwinBusch, der sikrer høj kvalitet og robusthed i design og konstruktion. Vores mindre apparater kan egne sig til privat som professionel brug, men vi har også apparater decideret til professionel brug.

Her er vores topmodel den fuldautomatiske TW F-95 med TFT skærm og laser. Denne model er udstyret med 2 elektriske tastearme, der kan måle fælgafstand, bredde og diameter. Dermed giver denne model en yderst nøjagtig positionering og kan håndtere en hjulvægt på op til 65 kg.

Hos Lonet.dk forhandler vi også afbalanceringsapparater, der kan håndtere de helt store hjul til lastbiler. Her tilbyder vi en model, der kan klare en hjulvægt på op til 165 kg og som er udstyret med en pneumatisk løfter, som gør det nemt at tilpasse de tunge hjul. Denne model har desuden en fodpedal og fodbremse.

Gode tilbud inden for afbalanceringsapparater

Hos Lonet.dk er vi altid klar på at give et godt tilbud. Det gælder både inden for vores brede udvalg af lifte, værktøj og inden for afbalanceringsapparater. Vi leverer og monterer alle vores produkter og giver udførlig instruktion i, hvordan du skal betjene eksempelvis dit nye afbalanceringsapparat.

Kontakt os i dag for at få et god tilbud på afbalanceringsapparater eller på mange af vores andre produkter inden for værkstedsudstyr. Vi er altid klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælper dig desuden gerne med finansiering via vores forskellige lånetilbud.

0