Dækmonteringsapparater

Viser 1–9 af 11 resultater

DÆKMONTERINGSAPPARATER

Lonet.dk har salg af kvalitets produkter fra tyske TwinBusch. Udvalget omfatter: Dækapparat – den helt gamle enkle model TW X-610, modellen med 1 monteringsarm (hjælpearm) TW X-11, modellen med 2 monteringsarme (hjælpearme) TW X-98, modellen med hjulløfter, centerlås og hjælpearm TW X-93, modellen med vippetårn TW X-31, modellen SEMI AUTOMATIAK TW X-36 – WDK. Til lastvogn har vi dækapparat i 3 forskellige størrelser. Ligeledes har vi et større udvalg i afbalancerings udstyr-maskiner til bil og motorcykel, lift til bil, vogn til værktøj, ac station, lygteapparat og meget andet udstyr til værkstedet. Lonet.dk er altid frisk på at give et tilbud.

Fordelagtig finansiering

Dækapparater fra TwinBusch

Hos Lonet.dk forhandler vi et bredt udvalg af kvalitetsprodukter inden for dækapparater fra det tyske mærke TwinBusch. Vi har alt fra de helt klassiske, mere enkle og billige modeller med en enkelt monteringsarm, til de større og mere komplekse modeller med to arme til dækmontering. Vi forhandler måde dækapparater med svingarme og semiautomatiske dækmonteringsapparater. I vores udvalg inden for dækapparater kan du finde modeller til både hobby og professionel dækmontering, og vi har dækapparater med kapacitet fra almindelig personbiler til de helt store landbrugsmaskiner.

Billigt dækapparat

Vores billigste dækapparat er den helt enkle model med svingarm. Denne model er en idéel startermaskine, som kan bruges på hobbyplan og i en almindelig garage eller værksted. Modellen har en stærk trykcylinder på siden og et spændområde fra 10 til 22 tommer, passende til dæk på almindelige personbiler og varevogne. Modellen er af høj kvalitet men fås til en rigtig god pris.

Semiautomatisk dækapparat

Skal det være lidt større og mere professionelt, har vi også dækmonteringsapparater med semiautomatisk svingarmsdesign. Her får du et dækapparat i robust design med to monteringsarme eller hjælpearme, som fremstår i professionel kvalitet og med svingbart montagehoved.

Vores mange forskellige semiautomatiske dækapparater giver med hver deres konstruktioner gode muligheder for professionel dækmontering og fås i flere forskellige prisklasser. Her har vi både den mindre model, der er optimal til hjul med alufælge og opspænding gennem centerhul, samt den lidt større model med med pneumatisk vippearm, der egner sig til både lavprofil og “run and flat”-dæk. Alle vores semiautomatiske dækapparater er kraftige, robuste og nemme og behagelige at arbejde med.

Dækapparat til lastvogne

Til lastvogn har vi dækapparater i 3 forskellige størrelser, der spænder fra vores elektro-hydrauliske dækapparat for lastbils- og industrikøretøjer til den helt store model, der er et HGV og Landbrugs-dækapparat, som kan håndtere dæk på alt fra 14 til hele 56 tommer.

Uanset hvilken størrelse dækapparat, du søger, så er vi hos Lonet.dk altid klar på at lave en god handel og et godt tilbud på dækapparater.

Vi rådgiver dig i forhold til dine behov og ønsker, når du skal finde det helt rigtige dækmonteringsapparat. Vi kan desuden hjælpe dig med finansieringen via vores fordelagtige lånemuligheder, som vi har etableret i samarbejde med Resurs Bank.

Kontakt os for at få et god tilbud på et dækapparat eller andre af vores mange produkter inden for værkstedsudstyr, værktøj og autolifte.

0